48261106

Tandregulering er ikke kun for børn. De senere år er antallet af voksne, der får rettet tænder, steget. Dette skyldes dels, at flere unge bliver afvist i skoletandplejen og nu ønsker at gøre noget ved det, der generer, dels at der generelt er blevet større fokus på tænderne hos den voksne generation. Så hvis du ønsker lige tænder eller forbedring af dit bid, kan der gøres noget.

Vi udfører ikke tandregulering på klinikken, men samarbejder med specialtandlæger, hvor du kan få en uforpligtende undersøgelse og samtale, hvor dine behandlingsmuligheder gennemgås.

Hvis du efterfølgende ønsker at komme igang med behandling, udarbejdes et grundigt materiale (røntgen, fotos og aftryk af tænderne). Dette bruges til at lægge en detaljeret behandlingsplan, som bliver gennemgået med dig. Derefter kan behandlingen gå igang.

Gennemsigtige plastskinner:

logo
Hvis valget er gennemsigtige plastskinner, udarbejdes først en virtuel 3D-behandlingsplan, som viser tandforskydningerne i detaljer. Derefter laves skinnerne, som skiftes undervejs i samarbejde med specialtandlægen. Behandlingstiden er normalt 1-2 år. Læs mere på www.invisalign.dk.

invisa

Keramiske bøjler:

Her arbejder man med den velkendte tandbøjle, hvor der i stedet for metal limes små klare enheder på ydersiderne af fortænderne. Disse bliver ikke misfarvet af mad eller spyt, men holder sig pæne gennem hele behandlingen. Resten af bøjlen består af konventionelle metaldele på de mindre synlige tænder.
Nogen gange er der kun behov for bøjle i overmunden eller undermunden, og nogen gange kan man nøjes med en mindre delbøjle. Det kan normalt afklares ved den første konsultation. Behandlingstiden er ca. 1-2½ år.

https://tlhh.dk/wp-content/uploads/2016/08/keram-450x223.jpg

Konventionelle bøjler:

Den konvensionelle bøjle er en synlig bøjle lavet af metal, men ellers gælder samme princip som ovenfor. Man involverer kun det nødvendige antal tænder, der skal til for at opnå den ønskede effekt. Dette kan normalt afklares ved første konsultation. Behandlingstiden er ca. 1-2½ år.

https://tlhh.dk/wp-content/uploads/2016/08/konven-450x223.jpg